Neerstraat 1 , 9660 Nederbrakel

Koude schotels met een rijke variatie aan lekkernijen

‘t Schotelken - Koude Shotels

De koude schotels in Brakel van ’t Schotelken zijn bekend omwille van hun rijke variatie aan vlees- en vissoorten. Elk van deze buffetten wordt bovendien vergezeld van verse rauwe groenten, aardappelsalade, pastasalade en sausjes.

Bekijk hieronder de opties en neem contact op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Bestellingen zijn enkel mogelijk telefonisch of in onze winkel in Brakel. Gelieve steeds 5 dagen op voorhand te bestellen. Er wordt ook steeds een waarborg gevraagd voor eventuele schotels, borden en manden die u mee naar huis neemt.

Vleesbuffet

Rauwe ham met meloenGekookte ham met verse aspergesGebakken kippenboutjeSneetje salamiSeizoenspaté met ajuinconfijtSneetje kippenwitVlaams vleesbroodSneetje gerookte filetSneetje gebakken spekGevuld eitje met breydelhamsalade € 17,00 p.p.

Buffet ’t Schotelken (gemengd)

Gekookte ham met verse aspergesRauwe ham met meloenSneetje Parma salamiGebakken kippenboutSeizoenspaté met ajuinconfijtSneetje gerookte filetPerzik gevuld met tonijnGepocheerde zalmDuo van gerookte zalm en heilbot met ajuin en peterselieGepelde tomaat met grijze garnalenGebakken scampistaartjeGevuld krabeitje € 24,50 p.p.

Zalmschotel

Licht gerookte zalmfilet met kruiden van +/- 1200 kg (6 personen), gepresenteerd op een bedje van sla, aangevuld met aardappel- en pastasalade, bijpassende sausjes en groentebuffet.Supplement tomaat-garnaal mogelijk aan dagprijs. € 63,00/schotel